Kasvohoito- ja -puhdistus­vaihtoehtomme

Täydellinen Kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihon puhdistuksen, hieronnan kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja niska-hartia seudulle + naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kaikki käytettävät hoitoaineet valitaan / sekoitetaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan!

Hoidon kesto 1,5 h

Perinteinen ihonpuhdistus

Tuttu ja tehokas kasvohoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja pitkävaikutteisen hoitovoiteen.

Hoidon kesto 1 h

Ultraäänipuhdistus

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syväpuhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Parantaa myös arpia, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja edistää hoitoaineiden imeytymistä.

Ultraäänikuorinta on hellävarainen mutta tehokas tapa hoitaa ihoa. Ei riko ihoa eikä aiheuta muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraääni puhdistuksen, mahd. mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.

Hoidon kesto alk. 1 h

Timanttihionta

Laitteen toiminta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaammalta. Hoito sopii koko kehon alueelle. Ihanteellinen otsan ja huultenympärysten juonteille, arville, epäpuhtaalle iholle, pigmenttihäiriöihin jne. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja hoitovoiteen.

Hoidon kesto 1 h

Caretech RF Cryo

Teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaisen kudokseen. Tämä lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Hoito kutistaa kudosta, pintakapillaareja, ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksesta paremmin. Tuloksena  on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja juonteet häviävät. Hoidettavat alueet; kasvot, silmänympärys iho, ja kaula.

Hoidon kesto 1 h - 1,5 h

Ranskalainen kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion ja hoitovoiteen. Tämä on rentouttava kasvohoito.

Hoidon kesto 1 h

Kasvohieronta

Hoidettava alue: kasvot, dekoltee, niska-hartiaseutu.

Hieronnan kesto 30 min

Hemmottelupaketti

Sisältää ranskalaisen kasvohoidon, naamion aikana päähierontaa, jalkakylvyn sekä jalkahieronnan ja käsien hieronnan. Tämä on rentouttava hoito.

Hemmotteluhoidon kesto 1 h 15 min

Hemmottelupaketti on erinomainen lahjakorttihoito!

Tutustu hoitoihin ja varaa aikasi puhdistavaan, rentouttavaan tai virkistävään kasvohoitoon!

Erilaiset kasvohoidot ja hieronnat parantavat ihosi hyvinvointia ja raikastavat ilmettä. Varaa meiltä mieleisesi hoito!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Kerro meistä kavereillesi