Meikkaus ja kampauspalvelut, sekä kestopigmentointi

Parturi-kampaaja, maskeeraaja, kestopigmentoija Annukka Välikangas

Teen Beauty Boutique Mariannessa meikit ja kampaukset juhlaan ammattitaidolla. Minulla on 20 vuoden kokemus alalta, joista 10 vuoden kokemus maskeerajana tv:ssä (YLE, Nelonen, ja MTV3). Vuosien kokemus maskeerajana on kehittänyt värisilmääni ja muodontajuani.

Kestopigmentointi

Teen kestopigmentointeja arkea helpottamaan, korostamaan omia piirteistäsi tai korjaamaan epäsymmetrisyyttä/entisiä pigmentointeja. Pigmentoinnit suunnitellan yhdessä, käyttäen ammattitaitoani ja kuunnellen asiakkaan toiveita. Käytän turvallisia mineraalivärejä, jotka haalistuvat 1-5 vuoden kuluessa.  

Uudet kestopigmentoinnit tehdään aina 2 kertaa, jolloin tulos on kestävä ja kaunis. Kestopigmentointi kertojen väli on 2-4 viikkoa, uusintäkäsittely tehdään kun iho on täysin parantunut. Joskus harvoin iho hylkii pigmenttiväriä niin, että kolmas käsittely on tarpeen. Varaudu siihen, että heti pigmentoinnin jälkeen värit ovat huomattavasti voimakkaammat, kuin lopputulos. Tulos tasaantuu muutaman viikon sisällä käsittelystä.  Valmiin lopputuloksen näet parin viikon päästä toisen pigmentointikerran jälkeen. Kun pigmentointia kohennetaan ja edellistä on vielä jäljellä, lähes aina yksi vahvistuskäsittely riittää. Vahvistus pigmentointi tehdään useimmille 2-3 vuoden välein.

Varaa aika meikkaukseen  ja kestopigmentointiin suoraan Annukka Välikangas p.045 1303334

Huolella tehty ja parhaita puoliasi korostava meikkaus virittää juhlatunnelmaan ja antaa lisää itsevarmuutta. Tilaa meiltä kestävä juhlameikki!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Kerro meistä kavereillesi