Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Ajankohtaista

Tällä sivulla näet Kauneushoitola Beauty Boutiquen ajankohtaiset kuulumiset ja tarjoukset!

Ajankohtaista

  • 29.06.2019
    Kesäloma ☀️

    Moikka! 

    Olen lomalla 1.7-7.7. Palaan taas työn pariin 8.7 klo 10 ja vastailen sitten yhteydenotto pyyntöihin. Aurinkoista kesää kaikille ☀️

    Lue lisää
  • 08.04.2019
    Loma 10.4-22.4

    Heippa, 

    Olen lomalla 10.4- 22.4. Palaan taikaisin töiden pariin 23.4 klo 10. Ihanaa alkanutta kevättä! ☀️

    Lue lisää
  • 10.12.2018
    Loppukuun aukioloajat

    Moikka ihanat! 

    Tässä olisi loppukuun aukioloaikoja: 

    Ti-Pe  11.12-14.12 10-19. 

    La 15.12  10-16. 

    Ma 17.12 10-19 

    Ti 18.12 10-19. 

    Ke 19.12  10-17. 

    Jään lomalle 20.12 ja palaan takaisin töihin 7.1. Ihanaa Joulun odotusta! 

    Lue lisää
  • 20.07.2018
    Lomailua

    Heippa ☀️ olen lomalla 23.7-1.8, palaan töihin 2.8 ☀️Mukavaa kesän jatkoa! ☀️

    Lue lisää
  • 02.01.2018
    Kiitos kuluneista vuosista & hyvää uutta vuotta ❤️

    Kiitos kuluneista vuosista & hyvää uutta vuotta ❤️

    Kiitos kuluneista 24 vuodesta ihanat asiakkaamme. Olen siirtynyt muihin haasteisiin terveydellisistä syistä. Liikkeen toiminta jatkuu entisenlaisena Janina Sivosen johdolla ❤️

    -Minna

    Lue lisää
  • 06.10.2017
    Uudet happohoidot! Kirkas, tasainen ja puhdas iho! Lumikin kirkastava happohoito!

    Lumikin kirkastava happohoito! 

    Ihoa vaalentava ja tasoittava tehohoito juonteita ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoito on tarkoitettu erilaisten ihon rakenne- ja sävymuutosten hoitoon, juonteiden, epätasaisuuksien ja arpien siloittamiseen, sekä pigmenttimuutosten häivyttämiseen. Hoito myös napakoittaa ihon rakennetta ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa. Lopputuloksena satumaisen tasainen ja kuulas iho ❤️

    95€, sarjahoitona 85€

    Lue lisää
  • 18.09.2017
    UUTUUS! Eyeliner eli silmänrajauksen kestopigmentointi MPM arkea helpottamaan!
    UUTUUS! Eyeliner eli silmänrajauksen kestopigmentointi MPM arkea helpottamaan!
    Lue lisää
  • 08.07.2016
    Caretech RF Cryo hoito kasvoille ja vartalolle !

    Caretech RF Cryo hoidot !  Kivuton ja tehokas kiinteyttävä hoito ! 

    Kasvoille, silmänympärys iholle, kaulalle, decolteelle, sekä vartalolle !

    Caretech RF Cryo - hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaisen kudokseen, lisäten ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Hoito kutistaa kudosta, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa myös verenkiertoa ja tästä johtuen kuona-aineet poistuvat kudoksesta paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho myös kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja juonteet häviävät. 

    Lue lisää