Rentouttava päähieronta ja energisoivat vartalohoidot

Testaa mieltä ja kehoa virkistäviä vartalohoitojamme! Lue hoitojen kuvaukset ja tiedustele vapaita aikoja. Hinnastomme näet täältä.

Vartalohoidot

Caretech RF Cryo

Hoito hajoittaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee, antaen sinulle tasaisemman kudoksen ja kiinteämmän vartalon. Lämpö aktivoi myös myös kuona-aineita poistumaan kudoksesta tehokkaammin. Hoidettavat alueet;  Reidet, pakarat, vatsa, käsivarret.

Hoidon kesto alk. 30 min.

Selän Ihonpuhdistus 

Kesto 1 h

Hyvinvointihoidot

Syvälämpöä Hot Stone Kuumakivihieronnasta

Kuumakivihieronta on hyvin rauhoittava ja kokonaisvaltainen hoito, jossa lämpö siirtyy kivistä kehoon ja rentouttaa lihaksia jopa 3 cm syvyyteen. Hieronta vähentää stressiä sekä väsymystä ja helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Verenkierto tehostuu myös lihaksissa, jolloin niiden toiminta paranee ja kuona-aineet ja erilaiset myrkyt poistuvat kehosta nopeammin.

Intialainen Päähieronta lievittää stressiä

Intialainen päähieronta on vanha ja hyväksi havaittu keino lievittää stressiä ja jännitystä kehosta. Hieronta on myöskin erinomainen tapa hemmotella itseään tai antaa lahjaksi läheiselle. Hoidon aikana asiakas istuu koko ajan mukavasti tuolilla. Nukahtaminenkin on sallittua!

Pään lisäksi hieronnassa käsitellään hartianseudun, yläselän, niskan ja kasvojen lihaksia. Paremmin voivan kehon lisäksi hoito auttaa myös ajatuksia selkiytymään ja keskittymiskyky paranee rentoutuksen myötä. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut ja hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia sen jälkeen.

Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Virkistävien ja rauhoittavien vaikutustensa ansiosta hoito sopii kaikille.

Hemmottelupaketti kasvoille, käsille ja jaloille

Sisältää ranskalaisen kasvohoidon. Hoitonaamion vaikuttaessa teemme päähierontaa, jalkakylvyn sekä jalkojen ja käsien hieronnan. Kesto 1 h 15 min.

Varaa aikasi kauneushoitoon!

Intialainen päähieronta, Hot Stone-hoito vai Dermajet-vartalonmuokkaus Valitse ihanan rentouttava hoito ja varaa aikasi Kauneushoitola Beauty Boutiquesta!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Kerro meistä kavereillesi