Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Luonnonmukaista kauneutta ja hyvinvointia. Soita ja varaa aikasi numerosta 09 504 2341

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ajankohtaista

  • 29.06.2019
    Kesäloma ☀️

    Moikka! 

    Olen lomalla 1.7-7.7. Palaan taas työn pariin 8.7 klo 10 ja vastailen sitten yhteydenotto pyyntöihin. Aurinkoista kesää kaikille ☀️

    Lue lisää
  • 08.04.2019
    Loma 10.4-22.4

    Heippa, 

    Olen lomalla 10.4- 22.4. Palaan taikaisin töiden pariin 23.4 klo 10. Ihanaa alkanutta kevättä! ☀️

    Lue lisää
  • 10.12.2018
    Loppukuun aukioloajat

    Moikka ihanat! 

    Tässä olisi loppukuun aukioloaikoja: 

    Ti-Pe  11.12-14.12 10-19. 

    La 15.12  10-16. 

    Ma 17.12 10-19 

    Ti 18.12 10-19. 

    Ke 19.12  10-17. 

    Jään lomalle 20.12 ja palaan takaisin töihin 7.1. Ihanaa Joulun odotusta! 

    Lue lisää

Yhteystiedot

Kauneushoitola Beauty Boutique

Kannelmäki Kantelettarentie 7

00420 HELSINKI

09 504 2341

info@beautyboutique.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 28Jaa

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut kauneushoitola Helsingissä

Teemme Kannelmäessä sijaitsevassa kauneushoitolassamme yksilöllisiä, tehokkaita, sekä hellävaraisia hoitoja kasvoille, käsille, jaloille ja vartalolle. Hoidoissamme käytämme puhtaita ja laadukkaita hoitoaineita,  asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Se mitä laitat ihollesi on meille tärkeää. Puhtaat, ravintorikkaat ja aidot tuotteet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Käyttämämme hoitoaineet vastaavat nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. Tuotteet on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.

Tuotemerkkimme: Byothea, PAESE, Cuccio.

Olemme avoinna Ma-Pe 10-18, La sopimuksen mukaan.

Soita ja varaa aikasi numerosta 09 504 2341

Tervetuloa lämpimästi hemmotteluhetkeen kauneushoitolaan Helsingissä!
Sinua hoitavat SKY kosmetologi Janina Sivonen, sekä parturi-kampaaja, maskeeraaja, kestopigmentoija Annukka Välikangas.

Palvelumme

Tutustu hoitoihin ja varaa aikasi puhdistavaan, rentouttavaan tai virkistävään kauneushoitoon!

Teemme yhteistyötä Kannelmäen Voimistelijoiden kanssa, jäsenenä saat meiltä 10% alennuksen tarjoamistamme hoidoistamme, sekä tuotteistamme.