Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Luonnonmukaista kauneutta ja hyvinvointia. Soita ja varaa aikasi numerosta 09 504 2341

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ajankohtaista

  • 29.06.2019
    Kesäloma ☀️

    Moikka! 

    Olen lomalla 1.7-7.7. Palaan taas työn pariin 8.7 klo 10 ja vastailen sitten yhteydenotto pyyntöihin. Aurinkoista kesää kaikille ☀️

    Lue lisää
  • 08.04.2019
    Loma 10.4-22.4

    Heippa, 

    Olen lomalla 10.4- 22.4. Palaan taikaisin töiden pariin 23.4 klo 10. Ihanaa alkanutta kevättä! ☀️

    Lue lisää
  • 10.12.2018
    Loppukuun aukioloajat

    Moikka ihanat! 

    Tässä olisi loppukuun aukioloaikoja: 

    Ti-Pe  11.12-14.12 10-19. 

    La 15.12  10-16. 

    Ma 17.12 10-19 

    Ti 18.12 10-19. 

    Ke 19.12  10-17. 

    Jään lomalle 20.12 ja palaan takaisin töihin 7.1. Ihanaa Joulun odotusta! 

    Lue lisää

Yhteystiedot

Kauneushoitola Beauty Boutique

Kannelmäki Kantelettarentie 7

00420 HELSINKI

09 504 2341

info@beautyboutique.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 28Jaa

Luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut kauneushoitola Helsingissä

Kauneushoitola sijaitsee Helsingin Kannelmäessä. Hoidoista vastaa SKY kosmetologi Janina Sivonen. Teen yksilöllisiä, tehokkaita, sekä hellävaraisia hoitoja kasvoille, käsille, jaloille ja vartalolle. Hoidoissani käytän puhtaita ja laadukkaita hoitoaineita,  asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Se mitä laitat ihollesi on minulle tärkeää.  Käyttämäni hoitoaineet vastaavat nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. Tuotteet on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.  Maskeerauksesta ja Kestopigmentoinneista vastaa parturikampaaja, maskeeraaja, kestopigmentoija Annukka Välikangas. 

Tervetuloa lämpimästi hemmotteluhetkeen!  

Kauneushoitola on avoinna Ma-Pe 10-18. 

(La sopimuksen mukaan)

Soita ja varaa aikasi numerosta 09 504 2341 

voit myös laittaa tekstiviestin numeroon 050 512 9738


Teemme yhteistyötä Kannelmäen Voimistelijoiden kanssa, jäsenenä saat meiltä 10% alennuksen tarjoamistamme hoidoistamme, sekä tuotteistamme.


Tuotemerkkimme: 

BYOTEA

Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut  italialainen kosmetiikkasarja BYOTEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta kasvojen alueen ihon hoidosta. Tämä on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon omia fysiologisia ominaisuuksia noudattaen. Tuotteet on kehitetty maksimaalista luonnonmukaisuutta noudattaen tarkasti valikoiduista ainesosista. Ei sisällä parabeeneja, parafiinia, GMO- ainesosia, SLES- tai SLS-yhdisteitä. Byotea tuotteet on nikkelitestattuja ja sisältävät nikkeliä alle 1 osa miljoonasta. 


Paese
Paese on puolalainen, korkealaatuinen ja trendikäs meikkisarja. Tuotteet sisältävät jopa 60 % luonnollisia ainesosia, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Sarja on meikkaajien ja maskeeraajien suosima. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Yhtiöllä on oma tuotanto ja tuotteiden ainesosat valitaan huolella. Kaikki tuotteet sisältävät luonnollisia komponentteja, C-, A-, B- ja E-vitamiinija, vahoja, luonnollisia mineraaleja ja aurinkosuojan. 



CUCCIO NATULARE
Yhdysvaltalainen syväkosteuttava ja täyteläinen vartalonhoito sarja. Cuccio Naturale kosteusvoiteet sisältävät ajan kanssa vapautuvia ainesosia jotka pehmittävät ja kosteuttavat ihoa 24 tunnin ajan. Tuotteet sisätävät A, B5, D3, E ja F vitamiineja, runsaasti antioksidanttisia ainesosia sekä hoitavan ja suojaavan sekoituksen kasvi- ja hedelmäuutteita. Ihanteelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet eri ihotyypeille. tuotteita ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset. Cuccio Naturalé Butter Blend voiteet ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja ja ne ovat voittaneet lukuisia kauneusalan tuotepalkintoja vuosien saatossa.



Palvelut

Tutustu hoitoihin ja varaa aikasi puhdistavaan, rentouttavaan tai virkistävään kauneushoitoon!