Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Ripsien pidennys/tuuhennus ja kestovärjäykset helpottavat arkea

Ripsien ja Kulmakarvojen kestovärjäys

Ripsien ja kulmien värjäys sisältää kulmakarvojen muotoilun. 

Kulmakarvojen muotoilu

Omille kulmille voi olla vaikeaa hahmottaa paras mahdollinen malli. Kosmetologin tarkat ja harjaantuneet silmät näkevät sen nopeasti. Käsittelyssä pääset eroon kaikista hajakarvoista helposti ja hellävaraisesti.

Ripsien pidennys/tuuhennus

Yksittäisillä synteettisillä ripsikuiduilla saadaan omiin ripsiin nopeasti lisää pituutta ja tuuheutta!  Veloitamme ripsihuolloista kuluneen ajan mukaan.

Katso hinnastomme ja varaa aikasi!