Intialainen päähieronta, Hot Stone-hoito vai Dermajet-vartalonmuokkaus Valitse ihanan rentouttava hoito ja varaa aikasi Kauneushoitola Beauty Boutiquesta!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Rentouttavat hemmotteluhoidot ja energisoivat vartalohoidot

Testaa mieltä ja kehoa virkistäviä vartalohoitojamme! Lue hoitojen kuvaukset ja tiedustele vapaita aikoja. Hinnastomme näet täältä.

Vartalohoidot

Caretech RF Cryo

Hoito hajoittaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee, antaen sinulle tasaisemman kudoksen ja kiinteämmän vartalon. Lämpö aktivoi myös myös kuona-aineita poistumaan kudoksesta tehokkaammin. Hoidettavat alueet;  Reidet, pakarat, vatsa, käsivarret.

Hoidon kesto alk. 30 min.

Selän Ihonpuhdistus 

Kesto 1 h

Hyvinvointihoidot

Syvälämpöä Hot Stone Kuumakivihieronnasta ja Rentoutusta hemmotteluhieronnasta 

Kuumakivihieronta on hyvin rauhoittava ja kokonaisvaltainen hoito, jossa lämpö siirtyy kivistä kehoon ja rentouttaa lihaksia jopa 3 cm syvyyteen. Hieronta vähentää stressiä sekä väsymystä ja helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Verenkierto tehostuu myös lihaksissa, jolloin niiden toiminta paranee ja kuona-aineet ja erilaiset myrkyt poistuvat kehosta nopeammin.

Hemmotteluhieronta rentouttaa, lisää verenkiertoa, vähentää stressiä sekä väsymystä ja helpottaa lihas- ja nivelkipuja.  sisältävät renouttavan hieronnan varaamasi ajan mukaan. käsiteltäviä alueita ovat selkä, hartiadecoltee ja pidemmillä ajoilla 

 

 

 

Hemmottelupaketti kasvoille, käsille ja jaloille

Sisältää ranskalaisen kasvohoidon, käsien parafiinpakkauksen, jalkakylvyn ja  jalkojenhieronnan. Kesto 1 h 15 min.