Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Intialainen päähieronta, Hot Stone-hoito vai Dermajet-vartalonmuokkaus Valitse ihanan rentouttava hoito ja varaa aikasi Kauneushoitola Beauty Boutiquesta!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Rentouttava päähieronta ja energisoivat vartalohoidot

Testaa mieltä ja kehoa virkistäviä vartalohoitojamme! Lue hoitojen kuvaukset ja tiedustele vapaita aikoja. Hinnastomme näet täältä.

Vartalohoidot

Caretech RF Cryo

Hoito hajoittaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee, antaen sinulle tasaisemman kudoksen ja kiinteämmän vartalon. Lämpö aktivoi myös myös kuona-aineita poistumaan kudoksesta tehokkaammin. Hoidettavat alueet;  Reidet, pakarat, vatsa, käsivarret.

Hoidon kesto alk. 30 min.

Selän Ihonpuhdistus 

Kesto 1 h

Hyvinvointihoidot

Syvälämpöä Hot Stone Kuumakivihieronnasta

Kuumakivihieronta on hyvin rauhoittava ja kokonaisvaltainen hoito, jossa lämpö siirtyy kivistä kehoon ja rentouttaa lihaksia jopa 3 cm syvyyteen. Hieronta vähentää stressiä sekä väsymystä ja helpottaa lihas- ja nivelkipuja. Verenkierto tehostuu myös lihaksissa, jolloin niiden toiminta paranee ja kuona-aineet ja erilaiset myrkyt poistuvat kehosta nopeammin.

Intialainen Päähieronta lievittää stressiä

Intialainen päähieronta on vanha ja hyväksi havaittu keino lievittää stressiä ja jännitystä kehosta. Hieronta on myöskin erinomainen tapa hemmotella itseään tai antaa lahjaksi läheiselle. Hoidon aikana asiakas istuu koko ajan mukavasti tuolilla. Nukahtaminenkin on sallittua!

Pään lisäksi hieronnassa käsitellään hartianseudun, yläselän, niskan ja kasvojen lihaksia. Paremmin voivan kehon lisäksi hoito auttaa myös ajatuksia selkiytymään ja keskittymiskyky paranee rentoutuksen myötä. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut ja hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia sen jälkeen.

Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Virkistävien ja rauhoittavien vaikutustensa ansiosta hoito sopii kaikille.

Hemmottelupaketti kasvoille, käsille ja jaloille

Sisältää ranskalaisen kasvohoidon. Hoitonaamion vaikuttaessa teemme päähierontaa, jalkakylvyn sekä jalkojen ja käsien hieronnan. Kesto 1 h 15 min.

Varaa aikasi kauneushoitoon!