Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Hoidot hintoineen

Tällä sivulla näet hoidot ja kilpailukykyiset hintamme niille. Lue tarkemmin palveluistamme ja kysy lisää suoraan meiltä! Varaa aikasi soittamalla, tai muista ystävää hemmottelulahjakortilla.

Kasvohoidot

  • Perusihonpuhdistus 58 €
  • Ultraääni kasvohoidot 62 / 70 / 78 €
  • Timanttihionta 72 € / sarjahoitona 65 €
  • Täydellinen kasvohoito 78 €
  • Ranskalainen kasvohoito 58 €
  • Caretech RF Cryo timanttihionnalla 120 €
  • Caretech RF Cryo ultraäänellä 95 € / sarjahoitona 85 €
  • Caretech RF Cryo silmänympäryshoito 60 € / kasvohoidon yhteydessä  45€
  • Kasvohieronta 30 €
  • Hemmottelupaketti 78 €
  • Lumikin kirkastava happohoito 95 € / sarjahoitona 85 €

Ripsien kestovärjäys, pidennys/tuuhennus

  • Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys sis. muotoilu 28 €
  • Ripsien tai kulmakarvojen värjäys 20 €
  • Kulmakarvojen muotoilu 15 €
  • Ripsien pidennys/tuuhennus 85 €

Ripsihuoltojen hinnat määrittyvät käytetyn ajan mukaan.

Meikkaus ja kampauspalvelut

  • Juhlameikki ja kampaus 120 -170 €
  • Juhlameikki  100 €
  • Juhlakampaus 80-120 €
  • Häämeikki ja kampaus 250-350 €
  • Häämeikki  150 - 200 €
  • Hääkampaus 150 - 200 €
  • Sulhasen hiukset ja kevyt kuvausmeikki  50 €

3D Kestopigmentointi/Microblading brows

Uudet kulmakarvat/eyelinerit  (sis. vahvistuksen) 340 €

Huolto alle 4 kk  100 €

Huolto 4-9 kk  200 €

Huolto yli 12 kk (sis. vahvistuksen)  340 €

Käsi- ja jalkahoito

  • Kynsien viilaus ja lakkaus 30 €
  • Kynsien leikkaus 30 €
  • Käsihoito 46 €
  • Jalkahoito 57 €
  • Parafiinihoito käsille 20 € (hoidon yhteydessä 10 €)

Vartalonhoito & hyvinvointihoidot

  • Caretech RF Cryo 95 € / sarjahoitona 85 €
  • Selän ihonpuhdistus alk. 60 €
  • Kuumakivihieronta osa-alue 42 € / sarjahoitona 38 €
  • Kuumakivihieronta koko vartalolle 80 € / sarjahoitona 72 €
  • Intialainen päähieronta 42 € / sarjahoitona 38 €
  • Selkähieronta 30 min 30 €  / sarjahoitona 25 €  

Karvojen poistot / sokeroinnit

  • Ylähuuli + leuka 20 €
  • Kainalot / bikini alue 22 €
  • Käsivarret 30 €
  • Käsivarret + kainalot 40 €
  • Sääret / reidet 42 €
  • Sääret + reidet 70 €
  • Sääret + bikini alue 55 €
  • Sääret + reidet + bikini alue 80 €

Tervetuloa hoitoihimme! Varaa aikasi heti!

Hinnat sis. ALV 24% , voimassa 1.1.2017 alkaen.

Olethan ystävällinen ja teet mahdollisen peruutuksesi mielellään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomista hoidoista joudumme valitettavasti laskuttamaan puolet varatun hoidon hinnasta.