Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Hoidot hintoineen

Tällä sivulla näet hoidot ja kilpailukykyiset hintamme niille. Lue tarkemmin palveluistamme ja kysy lisää suoraan meiltä! Varaa aikasi soittamalla tai Ota yhteyttä- lomakkeella. Voit myös muistaa läheistäsi hemmottelulahjakortilla.

Kasvohoidot

  • Perusihonpuhdistus 60 €
  • Ultraääni kasvohoidot 65 / 70 / 80 €
  • Timanttihionta 75€ 
  • Täydellinen kasvohoito 80 €
  • Ranskalainen kasvohoito 60 €
  • Caretech RF Cryo timanttihionnalla 120 €
  • Caretech RF Cryo ultraäänellä 95 € / sarjahoitona 85 €
  • Caretech RF Cryo silmänympäryshoito 45 € / kasvohoidon yhteydessä  20€
  • Kasvohieronta 30 € 
  • Hemmottelupaketti 80 €
  • Lumikin kirkastava happohoito 95 € / sarjahoitona 85 €

Ripsien kestovärjäys, pidennys/tuuhennus

  • Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys sis. muotoilu 30 € /hoidon yhteydessä 25€
  • Ripsien tai kulmakarvojen värjäys 25 €
  • Kulmakarvojen muotoilu 15 €
  • Ripsien ja kulmakarvojen värjäys + ylähuulen ja leuan sokerointi 45 €
  • Ripsien ja kulmakarvojen värjäys + ylähuulen sokerointi 35€
  • Ripsien pidennys/tuuhennus 85 €

Ripsihuoltojen hinnat määrittyvät käytetyn ajan mukaan.

Käsi- ja jalkahoito

  • Kynsien viilaus ja lakkaus 35 €
  • Kynsien leikkaus 35 € 
  • Käsihoito 50 €
  • Jalkahoito 60 €
  • Parafiinihoito käsille 20 € (hoidon yhteydessä 10 €)

Vartalonhoito & hyvinvointihoidot Käsi- ja jalkahoito

  • Caretech RF Cryo 95 € / sarjahoitona 85 €
  • Selän ihonpuhdistus alk. 65 €
  • Kuumakivihieronta osa-alue 45€ 
  • Kuumakivihieronta koko vartalolle 85 € 
  • Intialainen päähieronta 45 € 
  • Hemmotteluhieronta 30 min 40 €  
  • Hemmotteluhieronta 45 min 55 €
  • Hemmottelu hieronta 60 min 70 € 

Karvojen poistot / sokeroinnit

  • Ylähuuli + leuka 25 € / hoidon yhteydessä 20 €
  • Kainalot / bikini alue 25 €
  • Kainalot + bikini alue 45 €
  • Käsivarret 30 €
  • Käsivarret + kainalot 50 €
  • Sääret / reidet 45 €
  • Sääret + reidet 75 €
  • Sääret + bikini alue 60 €
  • Sääret + kainalot 60 €
  • Sääret + kainalot + bikini alue 80 €
  • Sääret + reidet + bikini alue 95 €
  • Sääret + reidet + bikini + kainalot 110 €
  • Selkä 50 €
  • Brassi 70 € 

Tervetuloa hoitoihimme! Varaa aikasi heti!

Hinnat sis. ALV 24% , voimassa 11.1.2021 alkaen.

Olethan ystävällinen ja teet mahdollisen peruutuksesi mielellään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamattomista hoidoista joudumme valitettavasti laskuttamaan puolet varatun hoidon hinnasta.