Kannelmäki Kantelettarentie 7, 00420 HELSINKI

Jalkahoito, pikahoito käsille tai kestolakkaukset kynsiin meiltä. Siisti yleisilme alkaa yksityiskohdista, varaa aikasi esim. manikyyriin!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää hoidoistamme tai tuotteistamme.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauneushoitola Beauty Boutique
Kannelmäki Kantelettarentie 7
00420 HELSINKI

Y-tunnus: 1351716-4
Puh: 09 5042341

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauneushoitola Beauty Boutique:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Käsi- ja jalkahoito

Kädet toimivat käyntikorttinamme ja terveet jalat edellytyksenä lennokkaalle liikkumiselle. Pidä siis huolta niiden hyvinvoinnista!

Jalkahoito

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, lakkauksen ja hieronnan.

Kesto 1 h.

Käsihoidot

Pikakäsihoito sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen. Poikkea huollattaamaan kätesi vaikka ruokatunnilla!

Käsihoito pitää sisällään kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen, viilauksen ja lakkauksen, sekä hieronnan.

Kesto 1 h.

Varaa aikasi käsi- tai jalkahoitoon!